Brezplačna delavnica

MINDSET SREČNEGA PODJETNIKA

MINDSET SREČNEGA PODJETNIKA

OOZ-ZZG Žalec organizira brezplačno delavnico z naslovom Mindset srečnega podjetnika.

Ljudje pravijo, da iščejo svoj smisel življenja, vendar velikokrat na napačnem mestu. Zaradi tega podležejo stereotipom o sreči, češ da, če bodo imeli čudovitega partnerja, otroke, avto, hišo, sanjsko kariero in denar, da bodo srečni. Vse to lahko imaš, ampak si še vedno nesrečen. Kaj pa če obstaja način, da imate vse zgoraj navedeno in ste zraven še srečni (kljub temu, da morda kasneje ugotovite, da tega sploh ne potrebujete)?

Delavnica je namenjena:

Leonard Rožman je ustvarjalec, specialist za digitalni marketing, mindset coach, pisatelj in podjetnik, ki je razvil orodje Inspirativni Samogovor, ki se uporablja za osebno in poslovno rast, za hitrejše doseganje višjih ciljev, za več pozitivne naravnanosti in za razvoj posameznikovih potencialov.

Kaj se boste naučili na delavnici:

dni
ur
minut
sekund

 Delavnica bo trajala 2 – 3 ure. Obvezna je predhodna spletna prijava, najkasneje do petka, 14. 4. 2023. Število mest je omejeno.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Košarica
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrni se v trgovino