INSPIRATIVNI SAMOGOVOR

Uporabi moč svojega glasu in prisluhni svoji
novi zgodbi.

Zakaj Inspirativni samogovor?

Z Inspirativnim samogovorom dobiš orodje, ki ga potrebuješ za prebuditev svoje avtentičnosti,  za osebno in poslovno rast, za doseganje višjih ciljev, za več pozitivne naravnanosti in za razvoj svojih potencialov.

Inspirativni samogovor je personalizirani zvočni posnetek, ki je ustvarjen po moji metodi priprave zgodbe iz pozitivnih trditev in postavlja v ospredje to, da poslušamo sebe, svoj glas, ob spremljavi podpornih frekvenc in glasbe, ki sem jo ustvaril skupaj z glasbenim ustvarjalcem iz ZDA.

Moč pozitivnih trditev

Besede imajo veliko moč, zato je pomembno, da se "opremiš" s pozitivnimi mislimi, ki te bodo podpirale pri vzponih in padcih, ki so del naših življenj.

Moč našega glasu

Tvoj glas je vir moči in svobode, ki ga lahko uporabiš za izražanje. Prav frekvenca tvojega glasu je tista, ki lahko pripelje na plan tvoje skrite potenciale.

Moč frekvenc in glasbe

S pomočjo frekvenc in glasbe lahko pozitivno vplivaš na svojo zavest in podzavest. Glasbeni intervali posnemajo utrip narave in nam na ta način pomagajo.

MNENJA STRANK

Kaj pravijo zadovoljne stranke?

Ob čisto preprostem pogovoru sva z Leonardom hitro ugotovila, kaj je tisto, kar si najprej želim spremeniti pri sebi. Že po nekaj dneh poslušanja Inspirativnega samogovora sem začel opažati, da v "napetih" situacijah delujem bolj preudarno, mirno. Seveda me še kdaj iztiri, a ne vstopam več v situacijo s ciljem, da bi ustvarjal konflikt, ampak, da se reši. Želja in volja po spremembah je bila že dlje časa prisotna. S potjo Samoizražanja in poslušanjem Inspirativnega samogovora pa sem dobil orodje, da te spremembe tudi uresničim.
Tilen Kompan
Referent prevzema blaga
Čeprav sva še na začetku, je že na prvem pogovoru Leonard, mojstrsko prepoznal področja, ki mi delajo preglavice. Že po prvih dneh poslušanja inspirativnega samogovora sem opazila, da so se "čustvene pijavke" ena za drugo same odstranile iz mojega življenja in moram reči, da sem lažje zadihala. Zavedam se, da odhaja vse, kar mi več ne služi. Ker s svojim delom pomagam drugim, tudi sama ves čas stremim k temu, da tudi sama rastem. Hvala za novo orodje, veselim se nadaljnjega sodelovanja in vsega kar še bo.
Svetlana Budeš
Fitnes trenerka in prehranska svetovalka

Prijavi se na Inspirativne vsebine

Tukaj boš prejel/a ljubezen in pravo mero brezplačnih nasvetov, tehnik in metod, ki te bodo spodbujali k osebni rasti. 

Komu je namenjena pot Samoizražanja?

Pot Samoizražanja JE primerna zate, če se zavedaš, da se moraš za spremembo odločiti, skupaj z mano določiti cilje, ustvariti načrt in se tega dosledno držati, dokler ne postane tvoja vsakodnevna življenjska navada.

Pot Samoizražanja NI primerna zate, če misliš, da je delo na sebi instant rešitev oz. enomesečna dieta od prakticiranja slabih navad, po kateri se lahko vrneš v zatočišče cone udobja.

Po poti Samoizražanja te popeljem skozi 7 korakov. Rezultat te poti je Inspirativni samogovor, ki je prilagojen tvojim izzivom.

Primerno zate, če si želiš več poguma, več samozavesti, več pozitivnih misli, več zdravja, več mirnosti v stresnih situacijah in več fokusa pri vsakdanjih opravilih.

Primerno zate, če se že predolgo odločaš, da bi se podal/a na samostojno poslovno ali umetniško pot, kjer lahko živiš svoje sanje in izraziš sebe v pravem pomenu besede.

Primerno zate, če si profesionalni športnik/športnica, podjetnik/podjetnica ali manager/ka, ki se zaveda, da so za vrhunski rezultat pomembni čustvena inteligenca, odločnost, vodenje z vzgledom, komunikacija, timsko delo in sprejemanje drugih mnenj.

Po poti Samoizražanja te popeljem skozi 7 korakov. Rezultat te poti je Inspirativni samogovor, ki je prilagojen tvojim izzivom.

1.

NAMERA

Da se lahko prične ustvarjati nova pot v življenju, morava najprej razjasniti, kaj si želiš, kako to doseči in kako se želiš na tej poti počutiti.

2.

PREPRIČANJE

Da v nekaj začneš verjeti je potrebno izbrati nove misli, ki bodo skozi redno ponavljanje, postale del tvoje nove miselne naravnanosti.

3.

SAMOSPREJEMANJE

Ljudje, ki ne sprejemajo sebe, bodo težko sprejeli tudi druge. Na ta svet v prvi vrsti nismo prišli zato, da bi reševali izzive drugih, ampak svoje.

4.

OPUŠČANJE

Da lahko o(d)puščaš, si moraš najprej dovoliti izraziti bolečino. Bolečina je beseda preteklosti in mora tam tudi ostati.

5.

HVALEŽNOST

Izražanje hvaležnosti ni namenjeno temu, da se drugi boljše počutijo, ampak, da v sebi krepiš pozitivna čustva, ki te osrečujejo.

6.

OBILJE

Če se upiramo dajanju ali prejemanju obilja, prekinemo tok neomejenih možnosti. Začni ustvarjati svojo pot obilja.

7.

SVOBODA

Svoboda je notranji občutek miru, ki ti bo dala pogum, da pričneš živeti svojo časovno, prostorsko in finančno svobodo.

Srečajva se na poti Samoizražanja

Pot Samoizražanja je primerna zate, če želiš:

Inspirativni samogovor ti prinaša:

Poti Samoizražanja

POT POGUMA

Za podporo osebni rasti
236 Enkratno plačilo
 • 60 minutni sestanek
 • Priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v e-dokumentu (PDF)
 • Priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v zvočni datoteki (mp3)
 • Enkratna e-mail podpora in spremljanje tvojega napredka
 • DARILO - Inspirativna samovprašanja za odprtje več priložnosti v tvojem življenju
 • Trajanje: od 5 -7 delovnih dni
PRILJUBLJEN

POT SVOBODE

Za iskalce novih kariernih priložnosti
671 Možnost plačila v treh delih
 • 60 minutni uvodni sestanek
 • 5x 45 minutni coaching Samoizražanja
 • 2x priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v e-dokumentu (PDF)
 • 2x priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v zvočni datoteki (mp3)
 • 1x tedenska e-mail ali Whatsapp podpora in spremljanje tvojega napredka
 • DARILO - Inspirativna samovprašanja za odprtje več priložnosti v tvojem življenju
 • Trajanje: do 21 delovnih dni
NOVO

POT POTENCIALA

Za podjetnike, managerje in športnike
2198 Možnost plačila v šestih delih
 • 60 minutni uvodni sestanek
 • 8x 60 minutni coaching Samoizražanja
 • 90 minutni poslovni coaching
 • 90 minutni prehranski coaching
 • 4x priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v e-dokumentu (PDF)
 • 4x priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v zvočni datoteki (mp3)
 • 1x tedenska e-mail ali Whatsapp podpora in spremljanje tvojega napredka
 • DARILO - Inspirativna samovprašanja za odprtje več priložnosti v tvojem življenju
 • Trajanje: do 40 delovnih dni
premium
About me

Naša podzavest se v prvih sedmih letih otroštva napolni s programi naših staršev, prednikov in vseh, ki so vključeni v naše življenje.

Kaj točno mislim s programi?

Govorim o vedenjskih vzorcih, načinu samoizražanja, načinu reševanja konfliktov, načinu soočanja s stresom, travmami, strahovi in načinu samosprejemanja in še mnogo več.

Torej te programe hočemo nočemo (s)prejmemo in z njimi živimo, kot da so naši. Pa niso.

Programi, ki jih imamo v podzavesti določajo, kako vidimo sebe in druge, ter kako si razlagamo vsakdanje dogodke. Skozi vsakdanje življenje pa si ustvarjamo stresne odzive, kot posledico tega, kar nosimo v sebi. Ker smo bili že od malega naučeni, da moramo biti pridni in poslušati, smo to tudi počeli.

Na moji poti iskanja sebe sem dobil usmeritve različnih duhovnih učiteljev in life coachov, ampak sem moral sam poiskati odgovore.

Močno sem želel spremeniti svoje podzavestne programe in se drugače soočiti s čustvenimi stiskami. Želel sem si več samozavesti in poguma. Poslušal sem različne vodene meditacije, hipnotične posnetke, takšne in drugačne terapije, ampak sem vedno naletel na odpor, ker sem moral “spet” poslušati druge. Nato sem po nasvetu enega od mentorjev začel sebe snemati na telefon in poslušati afirmacije. Nekaj časa je delovalo, potem pa sem mi je zdelo, da se nič ne dogaja. Nekako sem zgubil upanje, da to sploh deluje.

Vztrajno sem iskal način in manifestiral, kako pripraviti zvočni posnetek, ki mi bo spremenil podzavestne vzorce in posledično življenje. In to se mi je obrestovalo.

Razvil sem lastno metodo priprave afirmacij in priprave zvočnega posnetka, ki postavlja v ospredje to, da poslušamo sebe, svoj glas, ob spremljavi podpornih frekvenc in glasbe.

“To metodo sem poimenoval Inspirativni samogovor.”
podpis
Leonard Rožman
Metodo si lahko predstavljaš kot pot, po kateri te popeljem, da lahko prideš do cilja.

Pot te pelje skozi namero, prepričanje, samosprejemanje, o(d)puščanje, hvaležnost, obilje in vse do svobode. Recimo, da so to vse vmesne postaje do cilja, ki jih moraš spoznati, če želiš razumeti bistvo življenja. Ko to pot ozavestiš, začneš na življenje gledati z drugačne perspektive.

About me

Kako poteka proces priprave Inspirativnega samogovora?

Najprej te popeljem skozi uvodno 60 minutno srečanje (v živo ali preko video klica), kjer ti predstavim pot Samoizražanja (namero, prepričanje, samosprejemanje, opuščanje, hvaležnost, obilje in svobodo). Na tem srečanju mi zaupaš svoj življenjski izziv/problem, ki je osnova, da lahko zate napišem novo zgodbo oz. Inspirativni samogovor.

Tvoj Inspirativni samogovor sestavim iz skrbno napisanih in izbranih pozitivnih trditev oz. afirmacij, ki bodo sčasoma nadomestile tvoje stare misli in posledično podzavestne programe. To zgodbo, v obliki e-dokumenta (PDF), prejmeš na svoj e-mail. PDF datoteko prejmeš v roku 1-3 delovnih dneh od opravljenega sestanka.

Ko prejmeš pripravljeno zgodbo je tvoja naloga, da si jo natisneš, čim večkrat prebereš, da pri branju postaneš odločen/odločna.

Običajno zgodba traja od 5-7 minut. V kolikor ob branju začutiš, da v svoji zgodbi potrebuješ kakšno spremembo, me o tem obvestiš po e-mailu ali preko telefona.

Ko pri branju začutiš odločnost, vzameš v roke mobilni telefon, slušalke in narediš zvočni posnetek. Ta zvočni posnetek mi nato posreduješ, da mu dodam podporne frekvence in glasbo, da v tebi pospeši proces opuščanja starih miselnih vzorcev in hkrati sprejemanje novih.

Ko je tvoj Inspirativni samogovor pripravljen, prejmeš navodila za poslušanje. 

Košarica
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaVrni se v trgovino