Pot Poguma

236,00

Pot Poguma ti bo prinesla več poguma, več samozavesti, več pozitivnih misli, več zdravja, več mirnosti v stresnih situacijah in več fokusa pri vsakdanjih opravilih.

Zagotovljeno varno naročilo

Pot Poguma

 

Zakaj je ta pot primerna zame?

Pot Poguma je primerna zate, če želiš prebuditi svoj avtentični jaz in spoznati, kaj osebna rast pomeni v praksi ali prejeti novo orodje za podporo k svojim trenutnim tehnikam osebne rasti. Obstaja velika razlika med ljudmi, ki berejo, spremljajo in delijo vsebino za osebno rast na družbenih omrežjih, in ljudmi, ki dejansko prakticirajo osebno rast v svojem vsakdanu. Prvi mislijo, da delajo na sebi in nimajo izbrane poti (namere) in posledično tudi nimajo cilja, drugi pa z jasno definirano potjo (namero) hodijo proti cilju.

Na najinem srečanju ti bom predstavil mojo metodo in ti na podlagi tvojega osebnega izziva pripravil Inspirativni samogovor, ki te bo popeljal do cilja. Pot Samoizražanja te bo vodila skozi namero, prepričanje, samosprejemanje, o(d)puščanje, hvaležnost, obilje in vse do svobode. Recimo, da so to vse vmesne postaje do cilja, ki jih moraš spoznati, če želiš razumeti bistvo življenja. Ko to pot ozavestiš, začneš na življenje gledati z drugačne perspektive.

S Potjo Poguma ne dobiš samo orodja za podporo osebni rasti, ampak tudi orodje, s katerim postaneš boljši človek, boljši partner, drugačen družinski človek, ki zna v življenju postavljati meje in uporabljati besedo NE.


Kaj vključuje paket Pot Poguma?
 • 60 minutni sestanek v živo
 • pripravo personaliziranega Inspirativnega samogovora v e-dokumentu (PDF)
 • pripravo personaliziranega Inspirativnega samogovora v zvočni datoteki (mp3)
 • enkratna e-mail podpora in spremljanje tvojega napredka
 • 🎁 DARILO (Inspirativna samovprašanja za odprtje več priložnosti v tvojem življenju)

Koliko časa traja proces priprave Inspirativnega Samogovora?

Proces priprave Inspirativnega samogovora običajno traja od 5-7 delovnih dni. Trajanje je odvisno tudi od tebe, saj gre za proces, v katerem aktivno sodeluješ.

Po uvodnem sestanku prejmeš v roku 2-3 delovnih dni na svoj e-mail pripravljen personalizirani Inspirativni samogovor v e-dokumentu (PDF-u). Potem je tvoja naloga, da si Inspirativni samogovor natisneš, čim večkrat prebereš, da pri branju postaneš odločen/odločna. Običajno Inspirativni samogovor traja od 5-7 minut. V kolikor ob branju začutiš, da v svoji zgodbi potrebuješ kakšno spremembo, me o tem obvestiš po e-mailu ali preko telefona. Ko pri branju začutiš odločnost, vzameš v roke mobilni telefon, slušalke in narediš zvočni posnetek. Ta zvočni posnetek mi nato posreduješ, da mu dodam, posebej za ta projekt ustvarjeno podporno glasbeno podlago, da v tebi pospeši proces opuščanja starih miselnih vzorcev in hkrati sprejemanje novih. Ko je tvoj Inspirativni samogovor pripravljen, prejmeš navodila za poslušanje.


Koliko časa moram poslušati Inspirativni samogovor, da dosežem rezultate?

Za dosego želenih rezultatov priporočam vsakodnevno poslušanje, od 30-40 dni. V kolikor bi bilo zate to preveč utrujajoče, lahko poslušaš Inspirativni samogovor vsak naslednji dan. Po tem času bodo nove misli del tebe tvoje podzavesti in si jih boš lahko priklical/a brez poslušanja Inspirativnega samogovora.

Inspirativni samogovor je orodje, ki raste s tabo. Ob prvem poslušanju Inspirativnega samogovora te bo peljal od točke A do točke B. Pri točki B se ti bo odprlo več priložnosti in hkrati večji izzivi, ki pa jih boš lažje obvladoval/a. Ko boš potreboval/a podporo, da prideš do naslednjih točk v življenju, priporočam, da ustvariva nov Inspirativni samogovor.


Kaj potrebujem za poslušanje Inspirativnega samogovora?
 • Slušalke,
 • pametni telefon
 • in naloženo aplikacijo za predvajanje glasbe, ki ti omogoča ponavljanje
  Inspirativnega samogovora vsaj 120 minut.

Kdaj in kje, lahko poslušam Inspirativni samogovor?

Inspirativni samogovor najbolj učinkuje tik preden zaspiš in v spanju. Poslušaš ga lahko tudi na sprehodu ali med meditacijo. Med vožnjo z avtomobilom odsvetujem poslušanje. 

Za poslušanje poišči miren prostor, kjer se lahko udobno namestiš in zaspiš. V prostoru naredi temo. Običajno je doma ta prostor spalnica ali dnevna soba. Pomembno je, da je v tem prostoru
čim manj distrakcij. Bolj jasna navodila prejmeš med procesom izdelave Inspirativnega samogovora.


Ali potrebujem kakšno predznanje za poslušanje Inspirativnega samogovora?

Za poslušanje Inspirativnega samogovora ne potrebuješ predznanja, saj je zasnovan tako, da se samo prepustiš poslušanju svojega glasu, novih misli, pomirjujoče glasbe in podpornih frekvenc, ob katerih mirno zaspiš.


Kako lahko poslušam Inspirativni samogovor v spanju, če imam malega otroka?

Najboljša rešitev je, da prosiš partnerja ali partnerico, da ti za to obdobje aktivnega poslušanja Inspirativnega samogovora priskoči na pomoč in te tako podpre pri tvoji osebni rasti. V kolikor to ni mogoče, predlagam poslušanje ob krajših dnevnih počitkih oz., ko ti čas to omogoča. Poslušanje Inspirativnega samogovora najbolje učinkuje tik preden zaspiš in v spanju.

Izberi paket

Paket zame, Partnerski paket (za 2 dve osebi)

Košarica
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaVrni se v trgovino