Pot Potenciala

2.198,00

Pot Potenciala ti bo prinesla jasno definirano namero, poslanstvo, vizionarsko in zmagovalno miselno naravnanost, odločnost, večjo čustveno inteligenco, razumevanje timskega dela in dobro razvito intuicijo. V tebi bova spodbudila maksimalni potencial, da lahko postaneš nadpovprečno uspešen ali uspešna na svojem področju.

Zagotovljeno varno naročilo

Pot Potenciala

 

Zakaj je ta pot primerna zame?

Pot Potenciala je primerna zate, če želiš pridobiti ustrezni “mindset” in postati nadpovprečno uspešen ali uspešna na svojem področju. Za vrhunski poslovni ali športni rezultat so pomembni jasno definirana namera, vizionarska in zmagovalna miselna naravnanost, odločnost, čustvena inteligenca, timsko delo in dobro razvita intuicija. Velikokrat se v življenju zgodi, da se dokaj hitro povznemo po stopničkah in dosežemo “uspeh”, potem pa nenadoma sledi nepričakovani padec, s katerega se ne znamo več pobrati. Takrat običajno skupaj z egom iščemo vzroke vsepovsod okoli nas, spregledamo pa, da smo si se ovire v življenje priklicali sami.

S Potjo Potenciala ne dobiš samo orodja za dosego maksimalnega potenciala, ampak tudi orodje, s katerim postaneš boljši človek, boljši partner in drugačen družinski človek.


Kaj vključuje paket Pot Potenciala?
 • 60 minutni sestanek v živo
 • 8x 60 minutni coaching Samoizražanja
 • 90 minutni poslovni coaching s priznanim mednarodnim poslovnim mentorjem in coachom
 • 90 minutni prehranski coaching s priljubljeno slovensko fitnes trenerko in prehransko svetovalko
 • 4x priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v e-dokumentu (PDF)
 • 4x pripravo personaliziranega Inspirativnega samogovora v zvočni datoteki (mp3)
 • 1x tedensko e-mail ali Whatsapp podporo in spremljanje tvojega napredka
 • 🎁 DARILO (Inspirativna samovprašanja za odprtje več priložnosti v tvojem življenju)

Koliko časa traja Pot Potenciala in proces priprave Inspirativnega Samogovora?

Skozi 11 individualnih srečanj, ki bodo potekala vsakih 14 dni, ti bom predstavil svojo metodo in ti na podlagi tvojega osebnega izziva pripravil 3 Inspirativne samogovore, ki te bodo popeljali do cilja. Pot Samoizražanja te bo vodila skozi namero, prepričanje, samosprejemanje, o(d)puščanje, hvaležnost, obilje in vse do svobode. Recimo, da so to vse vmesne postaje do cilja, ki jih moraš spoznati, če želiš razumeti bistvo življenja in razviti svoj maksimalni potencial.

Pot Potenciala je razdeljena na naslednjih 13 sklopov (srečanj):

 1. Uvodni sestanek, na katerem ti predstavim Pot Samoizražanja, ti pa deliš z mano svoj izziv.
 2. Sprehod skozi namero.
 3. Sprehod skozi prepričanje.
 4. Sprehod skozi samosprejemanje.
 5. 90 minutni prehranski coaching s priljubljeno slovensko fitnes trenerko in prehransko svetovalko. 
 6. Sprehod skozi o(d)puščanje (prvi del).
 7. Sprehod skozi o(d)puščanje (drugi del).
 8. Sprehod skozi hvaležnost.
 9. Sprehod skozi obilje.
 10. 90 minutni poslovni coaching s priznanim mednarodnim poslovnim mentorjem in coachom.
 11. Sprehod do svobode.

Proces priprave Inspirativnega samogovora običajno traja od 5-7 delovnih dni. Trajanje je odvisno tudi od tebe, saj gre za proces, v katerem aktivno sodeluješ.

Po uvodnem sestanku prejmeš v roku 2-3 delovnih dni na svoj e-mail pripravljen prvi personalizirani Inspirativni samogovor v e-dokumentu (PDF-u). Potem je tvoja naloga, da si Inspirativni samogovor natisneš, čim večkrat prebereš, da pri branju postaneš odločen/odločna. Običajno Inspirativni samogovor traja od 5-7 minut. V kolikor ob branju začutiš, da v svoji zgodbi potrebuješ kakšno spremembo, me o tem obvestiš po e-mailu ali preko telefona. Ko pri branju začutiš odločnost, vzameš v roke mobilni telefon, slušalke in narediš zvočni posnetek. Ta zvočni posnetek mi nato posreduješ, da mu dodam, posebej za ta projekt ustvarjeno podporno glasbeno podlago, da v tebi pospeši proces opuščanja starih miselnih vzorcev in hkrati sprejemanje novih. Ko je tvoj Inspirativni samogovor pripravljen, prejmeš navodila za poslušanje.

Pri celotnem procesu prejmeš tudi 1x tedensko e-mail ali Whatsapp podporo, kjer spremljam tvoj napredek ob poslušanju Inspirativnega samogovoru in hkrati prisluhnem izzivom, ki se ti lahko zaradi aktivacije transformacije pojavijo.


Koliko časa moram poslušati Inspirativni samogovor, da dosežem rezultate?

Za dosego želenih rezultatov priporočam vsakodnevno poslušanje, od 30-40 dni. V sklopu paketa Pot Potenciala bo aktivno poslušanje trajalo od 90 do 180 dni. V kolikor bi bilo zate to preveč utrujajoče, lahko poslušaš Inspirativni samogovor vsak naslednji dan. Po tem času bodo nove misli del tebe tvoje podzavesti in si jih boš lahko priklical/a brez poslušanja Inspirativnega samogovora.

Inspirativni samogovor je orodje, ki raste s tabo. Ob prvem poslušanju Inspirativnega samogovora te bo peljal od točke A do točke B. Pri točki B se ti bo odprlo več priložnosti in hkrati večji izzivi, ki pa jih boš lažje obvladoval/a. Ko boš potreboval/a podporo, da prideš do naslednjih točk v življenju, priporočam, da ustvariva nov Inspirativni samogovor.


Kaj potrebujem za poslušanje Inspirativnega samogovora?
 • Slušalke,
 • pametni telefon
 • in naloženo aplikacijo za predvajanje glasbe, ki ti omogoča ponavljanje
  Inspirativnega samogovora vsaj 120 minut.

Kdaj in kje, lahko poslušam Inspirativni samogovor?

Inspirativni samogovor najbolj učinkuje tik preden zaspiš in v spanju. Poslušaš ga lahko tudi na sprehodu ali med meditacijo. Med vožnjo z avtomobilom odsvetujem poslušanje. 

Za poslušanje poišči miren prostor, kjer se lahko udobno namestiš in zaspiš. V prostoru naredi temo. Običajno je doma ta prostor spalnica ali dnevna soba. Pomembno je, da je v tem prostoru
čim manj distrakcij. Bolj jasna navodila prejmeš med procesom izdelave Inspirativnega samogovora.


Ali potrebujem kakšno predznanje za poslušanje Inspirativnega samogovora?

Za poslušanje Inspirativnega samogovora ne potrebuješ predznanja, saj je zasnovan tako, da se samo prepustiš poslušanju svojega glasu, novih misli, pomirjujoče glasbe in podpornih frekvenc, ob katerih mirno zaspiš.


Kako lahko poslušam Inspirativni samogovor v spanju, če imam malega otroka?

Najboljša rešitev je, da prosiš partnerja ali partnerico, da ti za to obdobje aktivnega poslušanja Inspirativnega samogovora priskoči na pomoč in te tako podpre pri tvoji osebni rasti. V kolikor to ni mogoče, predlagam poslušanje ob krajših dnevnih počitkih oz., ko ti čas to omogoča. Poslušanje Inspirativnega samogovora najbolje učinkuje tik preden zaspiš in v spanju.

Košarica
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaVrni se v trgovino