Pot Svobode

671,00

Pot Svobode ti bo prinesla več odločnosti, več osredotočenosti, več vztrajnosti, več kreativnosti, več inovativnosti in večjo sposobnost soočanja s kritikami. Vse to potrebuješ, če se želiš odpraviti na samostojno podjetniško ali umetniško pot in ustvarjati svojo časovno, prostorsko in finančno svobodo.

Zagotovljeno varno naročilo

Pot Svobode

 

Zakaj je ta pot primerna zame?

Pot Svobode je primerna zate, če želiš pridobiti več odločnosti, osredotočenosti, vztrajnosti, kreativnosti, inovativnosti in boljšo sposobnost soočanja s kritikami, da lahko pogumneje slediš svojemu poslanstvu. Vse to potrebuješ, če želiš slediti svojemu sanjskemu poklicu ali pa se odpraviti na samostojno podjetniško ali umetniško pot in ustvarjati svojo časovno, prostorsko in finančno svobodo. Pot Svobode ti bo omogočila, da si v svoje življenje prikličeš uspešne, podjetne, srčne in poštene ljudi, ki že uživajo v svobodi in ti bodo pomagali doseči tvoje osebne ali poslovne cilje. Predstavljaj si, da lahko vsak dan počneš to, kar najraje počneš, ob temu pa ti še vedno ostane dovolj časa zase, za družino in za prijatelje.

S Potjo Svobode ne dobiš samo orodja za dosego časovne, prostorske in finančne svobode, ampak tudi orodje, s katerim postaneš boljši človek, boljši partner in drugačen družinski človek.


Kaj vključuje paket Pot Svobode?
 • 60 minutni sestanek v živo
 • 5x 45 minutni coaching Samoizražanja
 • 2x priprava personaliziranega Inspirativnega samogovora v e-dokumentu (PDF)
 • 2x pripravo personaliziranega Inspirativnega samogovora v zvočni datoteki (mp3)
 • 1x tedensko e-mail ali Whatsapp podporo in spremljanje tvojega napredka
 • 🎁 DARILO (Inspirativna samovprašanja za odprtje več priložnosti v tvojem življenju)

Koliko časa traja Pot Svobode in proces priprave Inspirativnega Samogovora?

Skozi 6 individualnih srečanj, ki bodo potekala vsakih 14 dni, ti bom predstavil svojo metodo in ti na podlagi tvojega osebnega izziva pripravil 2 Inspirativna samogovora, ki te bosta popeljala do cilja. Pot Samoizražanja te bo vodila skozi namero, prepričanje, samosprejemanje, o(d)puščanje, hvaležnost, obilje in vse do svobode. Recimo, da so to vse vmesne postaje do cilja, ki jih moraš spoznati, če želiš razumeti bistvo življenja in odločno stopiti na samostojno podjetniško ali umetniško pot in doseči časovno, prostorsko in finančno svobodo.

Pot Svobode je razdeljena na naslednjih 6 sklopov (srečanj):

 1. Uvodni sestanek, na katerem ti predstavim Pot Samoizražanja, ti pa deliš z mano svoj izziv. 
 2. Sprehod skozi namero
 3. Sprehod skozi prepričanje in samosprejemanje
 4. Sprehod skozi o(d)puščanje
 5. Sprehod skozi hvaležnost in obilje
 6. Sprehod do svobode.

Proces priprave Inspirativnega samogovora običajno traja od 5-7 delovnih dni. Trajanje je odvisno tudi od tebe, saj gre za proces, v katerem aktivno sodeluješ.

Po uvodnem sestanku prejmeš v roku 2-3 delovnih dni na svoj e-mail pripravljen prvi personalizirani Inspirativni samogovor v e-dokumentu (PDF-u). Potem je tvoja naloga, da si Inspirativni samogovor natisneš, čim večkrat prebereš, da pri branju postaneš odločen/odločna. Običajno Inspirativni samogovor traja od 5-7 minut. V kolikor ob branju začutiš, da v svoji zgodbi potrebuješ kakšno spremembo, me o tem obvestiš po e-mailu ali preko telefona. Ko pri branju začutiš odločnost, vzameš v roke mobilni telefon, slušalke in narediš zvočni posnetek. Ta zvočni posnetek mi nato posreduješ, da mu dodam, posebej za ta projekt ustvarjeno podporno glasbeno podlago, da v tebi pospeši proces opuščanja starih miselnih vzorcev in hkrati sprejemanje novih. Ko je tvoj Inspirativni samogovor pripravljen, prejmeš navodila za poslušanje.

Pri celotnem procesu prejmeš tudi 1x tedensko e-mail ali Whatsapp podporo, kjer spremljam tvoj napredek ob poslušanju Inspirativnega samogovoru in hkrati prisluhnem izzivom, ki se ti lahko zaradi aktivacije transformacije pojavijo.


Koliko časa moram poslušati Inspirativni samogovor, da dosežem rezultate?

Za dosego želenih rezultatov priporočam vsakodnevno poslušanje, od 30-40 dni. V sklopu paketa Pot Svobode bo aktivno poslušanje trajalo najmanj 90 dni. V kolikor bi bilo zate to preveč utrujajoče, lahko poslušaš Inspirativni samogovor vsak naslednji dan. Po tem času bodo nove misli del tebe tvoje podzavesti in si jih boš lahko priklical/a brez poslušanja Inspirativnega samogovora.

Inspirativni samogovor je orodje, ki raste s tabo. Ob prvem poslušanju Inspirativnega samogovora te bo peljal od točke A do točke B. Pri točki B se ti bo odprlo več priložnosti in hkrati večji izzivi, ki pa jih boš lažje obvladoval/a. Ko boš potreboval/a podporo, da prideš do naslednjih točk v življenju, priporočam, da ustvariva nov Inspirativni samogovor.


Kaj potrebujem za poslušanje Inspirativnega samogovora?
 • Slušalke,
 • pametni telefon
 • in naloženo aplikacijo za predvajanje glasbe, ki ti omogoča ponavljanje
  Inspirativnega samogovora vsaj 120 minut.

Kdaj in kje, lahko poslušam Inspirativni samogovor?

Inspirativni samogovor najbolj učinkuje tik preden zaspiš in v spanju. Poslušaš ga lahko tudi na sprehodu ali med meditacijo. Med vožnjo z avtomobilom odsvetujem poslušanje. 

Za poslušanje poišči miren prostor, kjer se lahko udobno namestiš in zaspiš. V prostoru naredi temo. Običajno je doma ta prostor spalnica ali dnevna soba. Pomembno je, da je v tem prostoru
čim manj distrakcij. Bolj jasna navodila prejmeš med procesom izdelave Inspirativnega samogovora.


Ali potrebujem kakšno predznanje za poslušanje Inspirativnega samogovora?

Za poslušanje Inspirativnega samogovora ne potrebuješ predznanja, saj je zasnovan tako, da se samo prepustiš poslušanju svojega glasu, novih misli, pomirjujoče glasbe in podpornih frekvenc, ob katerih mirno zaspiš.


Kako lahko poslušam Inspirativni samogovor v spanju, če imam malega otroka?

Najboljša rešitev je, da prosiš partnerja ali partnerico, da ti za to obdobje aktivnega poslušanja Inspirativnega samogovora priskoči na pomoč in te tako podpre pri tvoji osebni rasti. V kolikor to ni mogoče, predlagam poslušanje ob krajših dnevnih počitkih oz., ko ti čas to omogoča. Poslušanje Inspirativnega samogovora najbolje učinkuje tik preden zaspiš in v spanju.

Košarica
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaVrni se v trgovino